Hoppa till innehåll

Nu är det dags för certifiering!

Nu är det dags för certifiering!
Ta klivet och bli certifierad registrator eller certifierad informationscontroller med kursstarter inom kort. Vi träffas på distans under 10 eftermiddagar, diskuterar, genomför övningar och lyssnar på intressanta föredrag. Anmäl dig redan idag! Behöver ni kompetensutveckla fler medarbetare? Starta ett projekt som har med informationshanteriing att göra? Förändra arbetssätt och organisation? Hör av er för en diskussion om en anpassad utbildning eller en kombination av utbildning, workshops och projektledning.

Kurser med certifiering som startar i höst!

Certifierad registrator
29 augusti
Det här är kursen för dig som vill gå en längrek urs och blir certifierad registrator. Dokumentinfo har genomfört denna kurs under flera år och med många nöjda deltagare. Du kanske nyligen fått diarieföring som ny arbetsuppgift?

Certifierad informationscontroller
26 september
Det här är kursen för dig som vill gå en längre fördjupningskurs och bli certifierad informationscontroller. Kursen fokuserar på de kunskaper du behöver för att ta ett systematiskt helhetsperspektiv på informationshanteringen.

Kurser på distans med lärare i realtid

Samtliga kurser hösten 2023 och våren 2024
Här kan du läsa om alla Dokumentinfos kurser

Anpassad utbildning
Kontakta oss på Dokumentinfo för en diskussion om hur vi tillsammans kan skräddarsy den utbildning som ni behöver antingen på plats eller på distans.

Behöver du experter på hantering av allmänna handlingar?  
Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra för er.

DOKUMENTINFO AB